don't add few custom module - General Discussions - General Discussions - Progress Community
 General Discussions

don't add few custom module

  • don't add few custom module
  • Hello,

    I create two modules (as show in documantation) . Both modules are work correctly,
    But only first-added module displays at menu. 
    What could cause these problems?

    Thanks
  • Hi Olga,

    Can you make sure that both modules are registered correctly in the system and verify that the dlls of the modules are in the bin folder of  SitefinityWebApp. can you send me some screenshots of your project structure showing the modules, the module namespace code and also the content of the systemconfig file ( the entries for your modules )

    Greetings,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  • 280263_dll.png
    Systemconf :
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <systemConfig build="1395">
        <servicesModules>
            <add version="4.1.1395.0" name="Search" />
        </servicesModules>
        <applicationModules>
            <add version="4.1.1395.0" name="News" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Blogs" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Events" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Libraries" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Forms" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Lists" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Analytics" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Scheduling" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Publishing" />
            <add version="4.1.1395.0" name="Newsletters" />
            <add version="4.1.1395.0" name="GenericContent" />
            <add version="4.1.1395.0" name="ControlTemplates" />
            <add title="Products" description="" resourceClassId="" type="ProductCatalog.ProductsModule" startupType="OnApplicationStart" version="1.0.4191.16933" name="Products" />
            <add title="ProductVersions" description="" resourceClassId="" type="ProductVersionCatalog.ProductVersionsModule" startupType="OnApplicationStart" version="1.0.4190.23285" name="ProductVersions" />
        </applicationModules>
    </systemConfig>

    ProductsModudule, ProductVersionsModule:
    rghost.ru/.../modules.zip

  • 280284_additasreference.png
    Hello Olga,

    I would suggest you to make a break point in the Install method and verify whether everything is installing correctly. If your module is not visible in the Menu it is possible that the install method doesn't install correctly the page. It is up to you to modify the Install method of the module to include as many pages as you like.

    Please have a look at this thread:

    http://www.sitefinity.com/devnet/forums/sitefinity-4-x/bugs-issues/why-doesnt-the-vs-sitefinityintermediatemodule-install.aspx

    Best wishes,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items