Bug - Open Graph with Sitefinity CMS 10.2.6602.0 Professional Edition - Bugs & Issues - Bugs & Issues - Progress Community

Bug - Open Graph with Sitefinity CMS 10.2.6602.0 Professional Edition

 Bugs & Issues

Bug - Open Graph with Sitefinity CMS 10.2.6602.0 Professional Edition

  • Hi,

    I've setup Open Graph with Sitefinity CMS 10.2.6602.0 Professional Edition

     

    In News content type I've created the following fields:

    OpenGraphTitle

    OpenGraphImage

    OpenGraphDescription

    OpenGraphVideo

     

    As Open Graph in Sitefinity only works with MVC widgets, I've created a test page: https://XXXX/testopengraph

     

    I've included MVC News widget and defined OpenGrapgh metafields in advanced setup at Single item settings

    At one specific news content, I've filled in openGraph fields

    When I publish page, I can see my meta properties:

     

    <meta property="og:title" content="TEST-OG: Industry solutions for optimisation" />

    <meta property="og:description" content="Industry solutions for optimisation"/>

    <meta property="og:type" content="article" />

    <meta property="og:url" content="https:/myURL" />

    <meta property="og:image" content="https://xxxx/images/default-source/E-News/myimg.jpg" />

    <meta property="og:site_name" content="Default" />

    But if I share this new in Facebook, content is not shown as expected. And if I use this URL at (https://developers.facebook.com/tools/debug/) debugger says that cannot find Open Grapth properties

    Same happens if I share in Twitter.

     

    But if I share in Linkedin, properties are shown (title, image, URL) except og:description

     

    Any help is welcome. Thanks in advance

  • Is the domain your are testing on accessible outside your network?

  • Yes, It is a public domain.

  • Is is possible to share the link to that public site .../testopengraph page or attach the full HTML here?