New sitefinity.com forum - Bugs & Issues - Bugs & Issues - Progress Community
 Bugs & Issues

New sitefinity.com forum

  • New sitefinity.com forum
  • Dear Svetsolav

    We look ahead of brining back the missing functions.

    As per notification. I did not receive an email from your post. If I click on Email Subscription I am told that I have already subscribed. I guess this is happening automatically. So maybe if you subscribe manually by clicking on Email subscription it works but the automatic subscription does not send mails.

    Answering is much more commplicated. It used to be that when I clicked on answer the post were sorted the other way around so I could se the last post I most likely was answering to. Now I have to scroll down every time.

    Hope to see the features back soon along with some drastic speed improvements.

    And don't worry about the registration date. That's the least of the problems. Also glad you cleared the featured thing up for me. Would be nice if a post has an featured mark on it that it would be displayed in the overview. We used to have checkmarks vs. question mark. 

    Also in this thread there is no way for me to mark featured on any post :-(

    PS: the scrollbars are nicly formated but let me tell you on my windows tablet they are no joy to use for scrolling - I would not mind if you added 5px :-)

    Also the bottom blue links when hovered to not look as good on gray as they do on white ;-)

    Also I would not mind if the overview was a bit compacter less space between thread. Less scrolling. But that's just feedback at position 54089 to be considered.

  • Someone forgot to add in the format code tool into the forum post radeditor.  We can't paste readable code into here right now.
  • b6725d82-2605-46f9-9c71-ca387aea6c74_sf_forums_lines.png
    Trying to keep all shortcomings at one place.

    - slow 
    - no code paste  => seems to be solved :-)
    - no search within forums
    - no notification to answers in own post
    - broken links search on sf as well as google => seems to be solved :-)
    - Registration date changes when you change nickname
    - no indication on new or solved/answered threads
    - Remember me on Login does not keep data
    - No RadEditor tool to insert a link, only UnLink
    - Responsive Design takes Log-in away
    - Lines on Editor when scrolling (at least in chrome on my machine)
    - Firefox eiditor after attachment screencast.com/.../eohje1bbYE3H
    - Scrollbars not touch userfriendly


    Markus

    PS: Whats the deal about featured. Have not yet figured out when I can set that and if my settings are visible for all.

    ----------------------

    I thought it was very practical to see Telerik Admin as Nick when Telerik answered. You had immediately on overview where you had 'official' feedback. 
  • Hi guys,

    Considering the code block option of the rad editor and the search for forums - these are features that we will add soon. The registration date is an issue that we are currently working on.
    The notifications seem to be working fine for me, but maybe I am not getting exactly the case that you are talking about, so can you give more details about it?
    As for the solved/answered threads - this feature is still here, it is only called "Featured" now. So in two words - "featured" equals "answered".
    Let me know if you have other concerns about the forums.

    Greetings,
    Svetoslav Petsov,
    The Telerik Team
  • The code block is added now, as well

    Console.WriteLine("Greetings,");
    Svetoslav Petsov,
    The Telerik Team
  • I have yet to be emailed when someone replies to one of my posts, so not working here either (nothing in spam folder either)
  • Dear Svetoslav

    Thank's 2 down, 5 to go. Keept the rate up till 5.3 comes out. If you fix one thing a day then Sitfinity will be back to its glory days!

    Have a nice weekend.

    Markus
  • @Telerik

    These missing things make it still hard to work with the forums. The Forums really are importend to developers of SF solutions.

    - slow 
    - no search within forums
    - no notification to answers in own post
    - Registration date changes when you change nickname
    - no indication on new or solved/answered threads
    - Remember me on Login does not keep data
    - No RadEditor tool to insert a link, only UnLink
    - Responsive Design takes Log-in away
    - Lines on Editor when scrolling (at least in chrome on my machine)
    - Firefox eiditor after attachment screencast.com/.../eohje1bbYE3H
    - Scrollbars not touch userfriendly



    Markus

  • Dear Svetoslav
    I am not going to change my e-mail address to an @gmail.com on my profile. I want my notifications in my regular mailbox. 
    How about the other issues. Registration date is really not important. Search, speed and notifications should be fixed first.
    Markus
  • @Svetoslav
      I use a gmail apps account, dont have another one to test with.  I've never received any mail from anyone, and I started this thread too :)

    FYI change the "MARK AS FEATURED" to Mark as Answered, it makes almost NO sense being called FEATURED.

    "Is it possible that these emails are being blocked by your email servers, as well?"  Email from you guys was never blocked before, gmail spam folder is totally empty too.
  • @Svetsolav

    Are you telling me that you actually receive notifications on your @gmail.com or @hotmail.com account and its just steve @gmail.com and me @marktold.com as well as Jochem not receiving notifications. 

    Well if this is the case then i must be a rights thing, maybe. Are notifications handled in pure 5.1 forums, notifications matther?

    BTW Its funny how you ask on the forum for help to fix something on your own site :-)

    Markus
  • Hi guys,

     The bug with the registration date is resolved and we will soon upload it.
     On the notifications - can you just test with another email from yahoo or gmail, for example, as we cannot reproduce the issue here. There was a problem before, where we had noreply@noreply.com as sender and gmail's server directly blocked those emails - it didn't even send them to your Spam box, so they did not appear anywhere. Is it possible that these emails are being blocked by your email servers, as well?

    Kind regards,
    Svetoslav Petsov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  • Just FYI.. I did not receive a notification to a reply in this thread: www.sitefinity.com/.../sitefinity-website-changes-where-is-half-the-stuff-
    My address is not gmail or hotmail.
  • I'm going to, shamelessly, inject a "wish"...

    I would REALLY like to be able to mark threads as answered if OP doesn't. (Especially for titled posters...we need the points! Speaking of, where did the titles go?)

    Add some sort of check-and-balance-2-votes-or-something-needed system if need be but please let me mark correct answers if i see them! :)