Add new row for multiple grid controls not working properly after installation of the application from a different zone - Forum - Rollbase - Progress Community

Add new row for multiple grid controls not working properly after installation of the application from a different zone

 Forum

Add new row for multiple grid controls not working properly after installation of the application from a different zone

  • Good Day, I have multiple grid in one page. Whenever I add new rows for other grid, the supposed added new row for my grid[1] was appended in grid[0]. Please see the attached screen shot below. Refer to the screen shot, I've noticed that the onclick event on the add new row for grid is like this: "rbf_addGridRow(0)" where i believe the "0" is the grid index, which is incorrect because the current grid i'm adding a new row is not the first grid. It seems this issue only manifest after i deployed my application into a different customer zone Regards, ruben
  • Try unload customer zone.



    Which Rollbase version you are using?
  • Good Day,



    I'm working on a private instance with an engine version of 3.8.1 (this is an outdated version, i'll do some testing in the latest engine release). But just in case i posted it here to be checked. I can't use the option of unloading the customer zone as i do not have access in the master zone i believe that's only a temporary solution.



    Regards,



    Ruben
  • I think the problem was fixed in one of recent releases. Do you still see this issue in 3.9.0 release?