Replicaton parameters - errors in admin server log - Forum - OpenEdge RDBMS - Progress Community

Replicaton parameters - errors in admin server log

 Forum

Replicaton parameters - errors in admin server log

This question is not answered

Trying to set up replication on 10.2B07, windows. Getting some oddities in the admin server log file...

Properties file example:

%% Properties File
%% version 1.1
%% 6 janv. 06 13:56:16

[server]
    control-agents=l_idx_pctrl
    database=pctrl
    defer-agent-startup=10080
    transition=manual
    transition-timeout=600
    agent-shutdown-action=recovery
    
[control-agent.l_idx_pctrl]
   name=l_idx_pctrl
   database=pctrl
   host=RB-DB_2012r2-B
   port=20130
   connect-timeout=86400
   replication-method=async
   critical=0

[agent]
    name=l_idx_pctrl
    database=pctrl
    connect-timeout=86400
    listener-maxport=4500
    listener-minport=4502

[transition]
    database-role=reverse
    restart-after-transition=0
    auto-begin-ai=1
    transition-to-agents=l_idx_pctrl

1) When I give the port a name (which is in the services file) I get a message saying it's an invalid value

2) The values for defer-agent-startup and connect-timeout are invalid. I wasn't aware that 10.2B07 had any less values for these? 

All Replies
  • [07/12/16 14:28:12] [3] [Replication]           The following errors occurred whilst loading a property file:  In group "Agent":  Invalid property value: "86400" for property: "connect-Timeout". (PRPMsg010)

    [07/12/16 14:28:12] [3] [Replication]            In group "control-agent.l_idx_pctrl":  Invalid property value: "86400" for property: "connect-timeout". (PRPMsg010)

    [07/12/16 14:28:12] [3] [Replication]             Invalid property value: "l_idx_pctrl" for property: "port". (PRPMsg010)

    [07/12/16 14:28:12] [3] [Replication]            In group "Server":  Invalid property value: "10080" for property: "defer-Agent-Startup". (PRPMsg010)

    [07/12/16 14:28:12] [3] [Replication]            (PRPMsg019)

  • If you send me schema.jar from your 10.2B07 DLC\java I can fix the invalid property values for you. I don't have that SP7 file handy.

  • Sent, Libor. Thanks. But what does it mean? Is this just a bug in the schema.jar? Do I need to do this for source and target machines?

  • Not in schema.jar, but in prorepl.jar and in me as I asked for the wrong file. Yes, the values have been bumped in the server and agent, but adminserver does a validation on startup, and the validation values weren't updated. Having said that, I'd need prorepl.jar. Apologies.