Error on Login to Web Project - Forum - Kendo UI Builder - Progress Community

Error on Login to Web Project

 Forum

Error on Login to Web Project

This question is not answered

After I'm previewing my Kendo UI Builder project my browser opens and I'm getting a login mask. It's a form login.

The interesting thing is, on the Network Tab in the Developer Tools the j_spring_security_check return success (200).

But after that the home.html file returns the Error 401. 

And here the Infos from the localhost_access_log file (IP address not real): 

192.168.123.456 - - [28/Jun/2018:09:26:24 +0200] "OPTIONS /Autostore/static/auth/j_spring_security_check?_ts=153017078-7683800790-1 HTTP/1.1" 200 - 3
192.168.123.456 - - [28/Jun/2018:09:26:26 +0200] "POST /Autostore/static/auth/j_spring_security_check?_ts=153017078-7683800790-1 HTTP/1.1" 200 42 1851
192.168.123.456 - - [28/Jun/2018:09:26:26 +0200] "GET /Autostore/static/home.html?_ts=153017078-7683800790-2 HTTP/1.1" 401 57 6
192.168.123.456 - - [28/Jun/2018:09:26:26 +0200] "OPTIONS /Autostore/static/auth/j_spring_security_logout HTTP/1.1" 200 - 4
192.168.123.456 - - [28/Jun/2018:09:26:26 +0200] "GET /Autostore/static/auth/j_spring_security_logout HTTP/1.1" 200 42 3

Did anyone have an idea?

Greetings,

Dennis 

All Replies
  • Hi Dennis,
     
    We have seen similar issues when there is a mismatch in authentication model of the backend service and the data provider in the KUIB. Can you please check if the ‘Authentication Model’ attribute in the ‘Edit Data Provider’ page is pointing to FORM.
     
    Considering authentication model is same across both client (KUIB) and server (PASOE configuration) are same, do you see the same behavior across all browsers?
     
    Thanks and Regards,
    Anil Kumar