GET http://<url>/translations/translations.default.json 404 (Not Found) - Forum - Kendo UI Builder - Progress Community

GET http://<url>/translations/translations.default.json 404 (Not Found)

 Forum

GET http://<url>/translations/translations.default.json 404 (Not Found)

This question is answered

Actually we have two project on our test server unter /var/www/html/projectName.

For Example:

/var/www/html/Customer

/var/www/html/Invoices

Because under the apache root directory are subfolders we got problems with loading the projects. Because of any reason both projects trying to load the translations.default.json file not from 

/var/www/html/Customer/translations/translations.default.json

and 

/var/www/html/Invoices/translations/translations.default.json.

Both are trying it from /var/www/html/translations/translations.default.json. The subfolders Customer and Invoices are ignored. 

I thought there's allready any post for such a problem but I'm not sure and I can't find it. 

Any help please?

Verified Answer
  • Hello Dennis,

    See the suggestions to solve this issue in the following thread:

    - community.progress.com/.../115198

    The workaround/solution to this issue is to copy the translations file to the root folder or edit app.bundle.js and update the path.

    There is an update to Kendo UI Builder that we will fix this issue. However, I do not know when it will be posted to the ESD site.

    I hope this helps,

    Edsel

All Replies
  • Hello Dennis,

    See the suggestions to solve this issue in the following thread:

    - community.progress.com/.../115198

    The workaround/solution to this issue is to copy the translations file to the root folder or edit app.bundle.js and update the path.

    There is an update to Kendo UI Builder that we will fix this issue. However, I do not know when it will be posted to the ESD site.

    I hope this helps,

    Edsel

  • Hi Edsel,

    that's what I was searching for. Thank you!