VSS Plugin for OpenEdge 10.2A - Forum - OpenEdge General - Progress Community

VSS Plugin for OpenEdge 10.2A

 Forum

VSS Plugin for OpenEdge 10.2A

  • Hi,

    Is there any plugin for Visual Source Safe available for OpenEdge Architect 10.2A ?

  • I haven't used this myself, but you may try: http://sourceforge.net/projects/vssplugin/

    Don't seek for Plugins specially for OpenEdge Architect. Seek plugins for Eclipse 3.4 (Ganymede)

  • I don't know. But you may be interested in a new product that Tugboat have just released for simple version control with OpenEdge Architect called RTB Team.

    http://www.tugboatsoftware.com/news

    and more product news: http://www.tugboatsoftware.com/roundtable-team/

    Regards

    Thomas Hansen

    Regards / Med Venlig Hilsen 

    Thomas Hansen
    Director
    ___________________________________
    appSolutions a|s

  • I have and it works after you update the Eclipse Progress provided with the Eclipse SDK.

    But probably a better way is to download the Eclipse SDK (or something even more complete like WTP) and extend that version with OpenEdge Architect.

    Eclipse SDK : http://www.eclipse.org/downloads/download.php?file=/eclipse/downloads/drops/R-3.4.2-200902111700/eclipse-SDK-3.4.2-win32.zip

    David

  • Hi David,

    I download the SDK and install it in C:\DLC\OEIDE directory.

    I modify the config.ini file in C:\DLC\oeide\eclipse\configuration. I wrote :

         eclipse.product=com.openedge.pdt.core.product
         osgi.splashPath=platform\:/base/../architect/eclipse/plugins/com.openedge.pdt.core

    When i launch OpenEdge Architect Clean i have error :

    !SESSION 2009-06-12 14:09:04.298 -----------------------------------------------
    eclipse.buildId=M20090211-1700
    java.version=1.5.0_11
    java.vendor=Sun Microsystems Inc.
    BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=fr_FR
    Framework arguments:  -showlocation
    Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86 -showlocation -clean

    !ENTRY org.eclipse.equinox.app 0 0 2009-06-12 14:09:08.282
    !MESSAGE Product com.openedge.pdt.core.product could not be found.

    Could you tell me how is your Config.ini

  • I download the SDK and install it in C:\DLC\OEIDE directory.

    You shouldn't install the Eclipse SDK to the Progress installation directory! Choose a different directory and launch Eclipse and using the prodct configuration dialog, link to the c:\DLC\OEIDE\architect directory.

    Right now, I guess you need to reinstall OpenEdge and try again...

  • Mike is probably right that it's easier to reinstall 10.2A to have a clean Eclipse and OEA again.

    That's why I added the howto link, to avoid you from installing (or even updating using update manager) on top of the version provided by Progress.

    I apologize if it wasn't clearly stated in my e-mail.

    It's on page 18 of the OEADemoSetup2.doc.

  • I had a backup of OEIDE directory.

    So i install correctly the SDK and it work.

    Thanks.