OpenEdge 11 WebClient silent install - Forum - OpenEdge General - Progress Community

OpenEdge 11 WebClient silent install

 Forum

OpenEdge 11 WebClient silent install

  • Hello to everybody, i have a problem, i am trying to create file .iss for WebClient install with OpenEdge 11, i read on this link:

    http://knowledgebase.progress.com/articles/Article/P103755

    i have to go in the directory with set up file (on the link it is: F:\tmp\webclient\win_image\) and i have to run setup.exe with the parameters -r, -f1 like on the link:

    F:\tmp\webclient\win_image\setup.exe -r -f1F:\tmp\webclient\win_image\setupWC91E01.iss

    it'll open InstallShield Wizard and at the end i'll have the new file .iss, but i have not.

    In my case the directory is: E:\Progress\web\web_image, and i wrote:

    E:\Progress\web\web_image\setup.exe -r -f1 E:\Progress\web\web_image\setupWC91E01.iss

    What do i wrong? How can i create a log file?

    Best regards,

    Marco.

  • Hello, i am sorry to bother the community with my questions, i worked one day on this error and i solved it, but now i have another problem, when i go to second step A.2 on the link before, and i write:

    F:\tmp\webclient\web_image\setup.exe -s -f1:\tmp\webclient\web_image\setup.iss -f2F:\tmp\webclient\win_image\setup.log

    in the log file i get:

    [ResponseResult]

    ResultCode=-3

    What does it mean?

  • -3 value for ResultCode means that "Required data not found in the Setup.iss file".

    For your information, a value of 0 indicates that the installation was succeeded.

  • Thank very much you, i solved.

  • I solved this problem, but now i have another one, i have some clients, they connect to server by browser and the install on their pc the client. I want they can install client with silent mode, i chekced on the website and when they push on Install they call file .prowcapc and the Install Wizard start. What have i to do to have silent install at this time like the link with command:

    F:\tmp\webclient\win_image\setup.exe -s F1:\tmp\webclient\win_image\setup.iss -f2F:\tmp\webclient\win_image\setup\setup.log

    i thought i have to change startup parameters in WebClient Application Assembler, but i do not find wich paramters i have to change.

    I ask you if it is possible doing a silent install from WebClient Assembler and if it possible, which parameters i have to change to generate .prowcapc file, because i do not find them.

    Regards, Marco.

  • There is no way for silent install of a webclient app

  • I thank you very much, this silent installation is becoming an odissey, now i tried to do silent installation from another server in the same network, and i get error:

    ResultCode=-5001.

    Where can i find a list about all the ResultCode?

  • Is this error code with silent install of webclient?

    If yes, please check what changed in this server, like if it is a 64 bit machine or 32 bit machine etc. 

  • I thank you very much, it was not a Progress problem, but it depended on SilentInstall.

    After i installed the new client, old client on the same server stopped to funcyion, i tried to instal it once again, but i get message i attach at post.

    I disinstalled with Windows, but i still get this message.

    What file have i to delete?

    ErroreWebClient.pdf