webspeed working directory is auto changing on each refresh - Forum - OpenEdge Development - Progress Community

webspeed working directory is auto changing on each refresh

 Forum

webspeed working directory is auto changing on each refresh

This question is answered

My webspeed application has started behaving very odd.

When debugged I found that "FILE-INFO:FULL-PATHNAME" is returing different results each time by adding and removing DRIVE LETTER randomly.

I can simulate this in webspeed WebTools by writing following script -

def var myDir as char.
FILE-INFO:FILE-NAME = "subdir1".
myDir = FILE-INFO:FULL-PATHNAME.
disp myDir format "X(50)".

There is a pattern as well.

On every 1st and 3rd refresh, result is coming -

     E:\CodeBaseDir\subdir1

On every 2nd and 4th and 5th refresh, result is coming without drive letter -

     \CodeBaseDir\subdir1

In configuration I have setup webspeed work directory as -

     E:\CodeBaseDir

my webspeed agent PROPATH begins with "." (dot) follwed by sub directories and progress install directories

\CodeBaseDir\util
Verified Answer
  • ** This is resolved now after few hit and tries

    I found that this was caused by COPY PASTE error when new environment was built

    Working Broker pro-path =

    CodeBaseDir\subdir1;CodeBaseDir\subdir2;CodeBaseDir\subdir3

    Non Working Broker pro-path =

    CodeBaseDir\subdir1;CodeBaseDir\subdir2;CodeBaseDir\subdir3@{WinChar Startup\PROPATH};@{WorkPath}

All Replies
  • ** This is resolved now after few hit and tries

    I found that this was caused by COPY PASTE error when new environment was built

    Working Broker pro-path =

    CodeBaseDir\subdir1;CodeBaseDir\subdir2;CodeBaseDir\subdir3

    Non Working Broker pro-path =

    CodeBaseDir\subdir1;CodeBaseDir\subdir2;CodeBaseDir\subdir3@{WinChar Startup\PROPATH};@{WorkPath}