OpenEdge 11.6.3 PAS - Web Application View is empty - Forum - OpenEdge Development - Progress Community

OpenEdge 11.6.3 PAS - Web Application View is empty

 Forum

OpenEdge 11.6.3 PAS - Web Application View is empty

This question is not answered

Hello,

I'm having some problems configuring the PAS on OpenEdge 11.6.3. I created a new pas instance and installed

oemanager, manager, oeabl. The default ROOT app is installed too, but under 

What am I missing?

All Replies
  • Hi Lars,
     
    Can you please check the following command from Proenv command prompt and tell us what is the response you are getting?
    Proenv>pas408/bin/tcman.bat list -u <username>:<password>
     
    Also check for any error messages in admserv.log under $DLCWRK and oemanager<date>.log under $DLCWRK\pas408\logs folder.
     
    Thanks,
    Sanjeev.
     
  • Hi Sanjeev,

    I'm getting the message:

    the manager application network port 8910 is not open

    pas408 port definitions:

    http: 8910

    https: 8911

    shutdown: 8912

    pas-url: localhost:8910/oemanager or localhost:8911/oemanager results in the message, that 8910 is not open.

    Kind regards,

    Lars Neumeier

  • Hi Lars,
     
    If you are behind the firewall, you may need to open all the ports (in your case 8910, 8911, 8912) you have given for pas server configuration.
     
    Thanks,
    Sanjeev.
     
  • Hi Sanjeev,

    everything is running on the same machine, however that does not help.

    As soon as the webapp "manager" gets deployed/installed I'm getting "the manager application network port .. is not open". But I can call localhost:<port>/manager and manage all installed applications.

    If I remove the webapp "manager" I get "OK - Listing directories %wrk%/pas408/webapps" but no directories.

    In any case, Resources / OpenEdgePacific / Application Server / pas408 / Manage Web Applications

    is empty.

    Kind regards,

    Lars Neumeier