No debugger listing file available - AppServer - Forum - OpenEdge Development - Progress Community

No debugger listing file available - AppServer

 Forum

No debugger listing file available - AppServer

This question is not answered

Hello everyone

I am running a local AppServer for debugging purposes. I have the source code (*.p *.w) in the Appserver working directory. I compiled the code with a line like this:

COMPILE B:\dump-code.p DEBUG-LIST U:\AppServerWDir\dump-code.cmp SAVE=YES.

After this completes then the DEBUG-LIST files (*.cmp) and the Object code (*.r) will all be present in the AppServer Working directory.

  • Debugging is enabled in the client
  • Appserver Operating mode: Stateless
  • AppServer using the -debugReady startup parameter

I see the message 

no debugger listing file available for "program.p"

For some programs in the Appserver side.

However I see the message:

Cannot display listing at line ### in program.p. Execution information for program.p will be displayed in the status bar

for all programs in the AppServer side.

For reference I attach the list of all related articles, some are not a perfect match for this specific case but nonetheless were considered.

Any help is appreciated Smile

DEBUGGER LISTING NOT FOUND WHEN ATTACHING DEBUGGER TO BATCH CLIENT

https://knowledgebase.progress.com/articles/Article/P109042

https://documentation.progress.com/output/ua/OpenEdge_latest/index.html#page/dpspr/enable-attachable-debugging-(-debugready).html

https://documentation.progress.com/output/ua/OpenEdge_latest/index.html#page/asaps/attaching-the-debugger-to-an-appserver-session.html

https://documentation.progress.com/output/ua/OpenEdge_latest/index.html#page/dvdbg%2Fenabling-debugging.html%23

https://knowledgebase.progress.com/articles/Article/000042055

https://knowledgebase.progress.com/articles/Article/20110?popup=true

https://knowledgebase.progress.com/articles/Article/Debugger-cannot-display-listing-when-debugging-remotely?popup=true

All Replies
  • Hi,

    Can you please give us more details:

    1) What client are you using for debugging, it is Progress developer studio or Procedure editor?

    2) Where the appserver running. on a Linux host or windows?

    3) What version of OpenEdge are you on?

    Thanks,

    Nischal Y

  • 1) What client are you using for debugging, it is Progress developer studio or Procedure editor?

    Progress developer studio

    2) Where the appserver running. on a Linux host or windows?

    Windows, locally

    3) What version of OpenEdge are you on?

    11.5