OpenEdge Management web page not available on fresh Linux install - Forum - OpenEdge Deployment - Progress Community

OpenEdge Management web page not available on fresh Linux install

 Forum

OpenEdge Management web page not available on fresh Linux install

This question is answered

Not sure if this is the right forum or not, but I thought I'd see if anyone has seen this before.

I built a fresh VM running RHEL 7.0.  Basic install, plus dev tools only.  

I then installed the OpenEdge 11.7 evaluation on it.  I can start up the AdminServer and stuff, but the OpenEdge Management page is not accessible on port 9090.  "proadsv -q" and "fathom -query" both show running.  But even "fathom -reslist" indicates that it can't reach the OpenEdge Management web server on port 9090.

Has anyone seen this before, or know what might be missing?  I assume that there's probably just a missing RPM or something on the RHEL build...

Thanks in advance!

Verified Answer
  • Check firewall

    firewall-cmd --list-port

    If port 9090 is not in the list, add it and restart the firewall

    firewall-cmd --permanent --add-port=9090/tcp

    firewall-cmd --reload

All Replies
  • Hi Ben,

    Are there any errors in the admserv.log in the WRK directory?

    What is the httpport value in fathom.properties? (this file resides in $DLC/properties)

    Do you have a previous install of OE on the same box?

    Thanks,

    Rohit.

  • Does a curl on localhost 9090 give a reply? Your firewall might be bugging you.

  • Check firewall

    firewall-cmd --list-port

    If port 9090 is not in the list, add it and restart the firewall

    firewall-cmd --permanent --add-port=9090/tcp

    firewall-cmd --reload

  • Thank you.  That indeed was the issue.  I thought I had disabled the firewall entirely, but apparently not.

    Thanks again!