Hello,

We're facing a problem with deploy in Savvion Business Manager 7.0 SP2. We have a computer with SBM installed (running on Weblogic 9.22), this computer is an Intel Core i3 running Windows 7 32 bits.

The first time that we installed SBM we were able to deploy in the server using BPM Studio. Later, the SBM was uninstalled because of some configuration problems. After reinstalling the SBM the deploy stopped working. While inspecting portalServer.log, we found several occurrences of a specific exception with the following stack trace (NOTCTARO6-5236 is the machine’s name):

####<17/12/2012 16h57min55s BRST> <Error> <ServletContext-/sbm> <NOTCTARO6-5236> <portalServer> <[ACTIVE] ExecuteThread: '2' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<anonymous>> <> <> <1355770675994> <000000> <

javax.servlet.ServletException: com/savvion/ejb/bizpulse/manager/BizPulseManagerHome

at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:324)

at weblogic.servlet.internal.TailFilter.doFilter(TailFilter.java:26)

at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.java:42)

at com.savvion.sbm.bpmportal.bizpass.DomainFilter.doFilter(Unknown Source)

at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.java:42)

at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.run(WebAppServletContext.java:3229)

at weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(AuthenticatedSubject.java:321)

at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(SecurityManager.java:121)

at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.securedExecute(WebAppServletContext.java:2002)

at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.execute(WebAppServletContext.java:1908)

at weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.run(ServletRequestImpl.java:1362)

at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:209)

at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:181)

An additional detail is that we can't access the Administration option in the Savvion Portal, other options seem to be ok. This error appears when we try to deploy a Common Resource or any Bizlogic app.

We reinstalled everything (Weblogic, SBM and BPMStudio) 3 times and the problem persists.

Some images that can help:

Image 1: Administration Panel don’t work.


Image 2: Deploy error in BPMStudio.


Image 3: Portal Server log with BizpulseManagerHome error. Trying to access Administration Panel throws the same error:


Image 4: System Info.

Please, can someone help us or give any advice?

Thank you in advance.

Image1.png

Image2.png

Image3.png

Image4.png