blocked - Forum - Mobile - Progress Community

blocked

 Forum

blocked

This question is not answered

Hi 

Im hoping someone can help me, ive made no changes to both of my applications and I am now receiving this error all of a sudden:

[blocked] The page at 'https://appdesigner.rollbase.com/app/mobile-frame?src=https://appdesigner.r…030b5d0-21c1-4472-bbd9-96e5ad53ecb1/startPage.html&type=ipad&size=768x1024' was loaded over HTTPS, but ran insecure content from 'http://genx.elcb.co.za:8080/ElcbCrmService/static/home.html': this content should also be loaded over HTTPS.

Does anyone know what has caused this or how to resolve this?

Thanks in advance,

Meyrick Flanegan

All Replies
  • ok.. so this looks like a standard error that comes up when you are accessing non-https content from a https. Please have a look at this stack post : stackoverflow.com/.../blocked-the-page-at-x-was-loaded-over-https-but-ran-insecure-content-from. May be you should check where and who is accessing the http link and correct it to https.

  • Here is another post with the same problem: community.progress.com/.../40894.aspx

  • Hi Meyrick,
    As Manooj said, this looks like a "mixed content" problem, accessing a resource over HTTP from a resource loaded via HTTPS. For development purposes, you can tell browsers to allow the mixed content (they'll still give you a warning, but will load the HTTP resource). Information about how Chrome handles this, with workarounds, is here:
     
    Are you using Chrome, and if so, what version are you using?
    When was the last time that your application ran correctly?
     
    Regards,
    --Wayne
     
    From: Manooj Murali [mailto:bounce-mmurali@community.progress.com]
    Sent: Monday, October 13, 2014 3:29 AM
    To: TU.Mobile@community.progress.com
    Subject: RE: [Technical Users - Mobile] blocked
     
    Reply by Manooj Murali

    ok.. so this looks like a standard error that comes up when you are accessing non-https content from a https. Please have a look at this stack post : stackoverflow.com/.../blocked-the-page-at-x-was-loaded-over-https-but-ran-insecure-content-from. May be you should check where and who is accessing the http link and correct it to https.

    Stop receiving emails on this subject.

    Flag this post as spam/abuse.