Publish buttons not appearing. - Front- & Back-End Development - Front- & Back-End Development - Progress Community
 Front- & Back-End Development

Publish buttons not appearing.

  • Publish buttons not appearing.
  • Hi,
         I have installed latest version on Sitefinity 6.1.4700.0. I am trying to create new news using inbuilt News Module. When I click to create new news I am getting 2 error pop-ups with "undefiend". News creation page gets opened, But I am not able to save / publish that news as both buttons are not appearing on the page. Same thing is happening for the custom modules created  from module builder.

     Can you please check the same and let me know about it.

    Any help will be appreciable.

    Thanks,
    Uday Shelar.
  • Hi,
            When i checked the response in firebug i got below message.
    "Detail":"Failed to create a 'Settings' from the text 'Assembly references and imported namespaces serialized as XML namespaces'."

    Uday.
  • Hello Uday,

     The problem you are facing is a bit general so I will need some additional information in order to resolve it. Can you please send me a screenshot of the full content of the Firebug error and a copy of the Error log file located in App_Data/Sitefinity/Logs folder. Apparently some assembly fails to be located but based on the information given I cannot conclude which one. 

    For the moment I can recommend re-installing the news module and see if this fixes the problem. Additional information that can be helpful for you is located in this forum thread.

    Regards,
    Ivan D. Dimitrov
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  • Go Sitefinity/Pages and in the front side of your page name have Actions click in Actions and Click unlock option