Image Albums not showing correct contents - Bugs & Issues - Bugs & Issues - Progress Community
 Bugs & Issues

Image Albums not showing correct contents

  • Image Albums not showing correct contents
  • HI

    I am moving images around between albums and I think that when you come to show a gallery on a page, it isn't keeping up with the changes. Various odd things happening, so worth a play around to see what happens when you change things....

    Cheers
    Richard
  • Hello Richard Cross,

    Thanks for your report.

    You are right - unfortunately the problem you have experienced with the moved images is a bug. The issue is logged in our system with ID - 105503 and we are working on it.

    Best wishes,
    Sonya
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  • I am having similar issue...
    Basically its giving a 404 not found error massage while trying to get the image from the folder or the album.
    Environment: Windows 2003, IIS 6, .NET 4.0, Sitefinity_4.0.1141 (Latest build)
    Looks like you are using 2.0. I followed the solution as you did and for me it did not work.

    The html was
    <img alt="" sfref="[images]a85519d1-938f-431a-aea4-4e6cf8282bae" src="/CMS/images/default-album/2011/02/08/sbe_banner.gif" />

    Sitefinity: www.sitefinity.com/.../248537_Image1.JPG
    Firebug Info; www.sitefinity.com/.../248748_Image1.JPG
  • Hi Bhavani Gollu,

    Have you moved the image to another library? If you have, please , republish the moved image, add it again in the widget control and check if the problem is fixed.


    Best wishes,
    Sonya
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  • The follwing document about Configuring the IIS to host Sitefinity projects helped in resolving the issue...
    www.sitefinity.com/.../configuring-the-iis-to-host-sitefinity-projects.aspx

    Thanks Telerik