Remove link functionality not working as expected in 8.1 or 8.2 - Bugs & Issues - Bugs & Issues - Progress Community

Remove link functionality not working as expected in 8.1 or 8.2

 Bugs & Issues

Remove link functionality not working as expected in 8.1 or 8.2

  • Remove link functionality not working as expected in 8.1 or 8.2
  • The "Remove Link" button used to break hyperlinks in the editor window used to break whatever link the cursor was in the middle of, or whatever link was highlighted; now, you have to highlight the hyperlink as well as the character before it for the button to become usable.

    Right clicking the link in the editor behaves the same way, unless you have selected the entire link and it preceding character, "Remove Link" is disabled in the right-click menu.

  • Hi Tony,

    There is a bug related to this issue.

    The bug report can be found here at http://feedback.telerik.com/Project/153/Feedback/Details/176892-radeditors-removelink-button-does-not-work to vote to affect the priority of the item or to know whether the bug is fixed or not.

    The short-cut of the keyboard works as expected, if the cursor placed on the link then CTRL + SHIFT + K will remove the link. 

    Regards,
    Arnob Makhlaqur
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
  • Is this issue resolved on a newer version of Sitefinity?
  • I am experiencing it in 10.1x. This slows me down.