File not found in a project - Forum - OpenEdge General - Progress Community

File not found in a project

 Forum

File not found in a project

This question is not answered

So I want to run a procedure persistently on an AppServer and I have the following code:

DEFINE VARIABLE lReturn AS LOGICAL NO-UNDO.

CREATE SERVER hAppSrv.
lReturn = hAppSrv:CONNECT("-AppService egovernment -H localhost -S 5162 ").

IF NOT lReturn THEN DO:
DELETE OBJECT hAppSrv NO-ERROR.
message "ERROR Failed to connect to AppServer: " + RETURN-VALUE view-as alert-box.
return.
END.

RUN src/server/si/siUserUser.p on hAppsrv persistent set hSI.

The problem I am getting is: "src/server/si/siUserUser.p" was not found (293).

I have added to the Propath both the src folder, the folder above it and the folder where the file is located.

Any help is appreciated.

All Replies
  • Added the PROPATH entries where?
  • In the Propath Editor. Isn't that the way you show the application where to find a certain file?

  • Sorry, should have been clearer.
     
    This is for the AppServer?
  • If you added src the wouldn't it be looking for /src/src?

  • I have also tried the following variant:

    RUN server/si/siUserUser.p on hAppsrv persistent set hSI.

    So I don't think the case of looking for "src/src" is the problem.

  • The PROPATH that the client uses is not used by the AppServer.  The AppServer bases PROPATH off of the WorkDir directory specified in the ubroker.properties file.  So the .p or .r that runs on the AppServer need to be relative to that directory.  PROPATH is also set in the ubroker.properties file.  

  • I forgot to add the path to the agent of the AppServer, but I did it now and it didn't seem to solve the problem.

  • You need to be more specific.  What do you mean by "Add the path"?

  • Did you bounce the appserver afterward?
     
    Scott
     
    ==============================================
    Scott M. Dulecki                   MPUG 16 Feb
    Progress                          WMPUG 16 Feb
    616/481-4313                    MWUG 19-21 Mar
    sdulecki@progress.com                 SEUG TBD
    ==============================================
     
  • This is the agent where I tried to put the PROPATH folder where my sources are:

    http://imgur.com/a/EPcXe

    And here is the broker:

    http://imgur.com/a/EJWru

  • Whenever I try to add my folder path to the working directory of the broker, I get the 8135 message, which says that the path I just added is wrong. I added the path both by simple copy-paste and in between "".

  • The error may be a clue. Error message 8135 may be permissions related. The Kbase link below refers to permissions on a shared network drive but it may apply to local drives/directories.

    ERROR MESSAGE 8135 IN THE CONFIGURATIONS PAGE OF THE OPENEDGE EXPLORER

    knowledgebase.progress.com/.../000054453