AutoEdge Factory - AppServer startup problem - Forum - OpenEdge Architecture - Progress Community

AutoEdge Factory - AppServer startup problem

 Forum

AutoEdge Factory - AppServer startup problem

This question is answered

Hello everybody,

installed AutoEdgeFactory 1.0.11 with OE 11.3. After the installation the AppServer asAutoEdgeTheFactory doesn't start up. I've found that the same problem was solved by recompile of  load_injectabl_modules.p via compile_loadinjectabl.p. See,
knowledgebase.progress.com/.../Unable-to-start-the-AutoEdge-appserver
That's what I've done, but with no success. The same errors appears. Below you find the  Appserver logfile.
Any help appreciated!
Best regards,
Marc

[16/02/04@18:34:18.366+0100] P-001832 T-008304 2 AS AS Application Server Startup. (5473)
[16/02/04@18:34:18.607+0100] P-001832 T-008304 3 AS AS -- TRACE: startup Procedure 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' START (14244)
[16/02/04@18:34:18.672+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:59) *** Progress.Lang.AppError
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:60)      AutoEdge.Factory.Server.Common.CommonInfrastructure.TenantManager is not a valid type
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61)      ArgumentIsValidType OpenEdge.Lang.Assert at line 197  (.\referencecomponents\support\bin\OpenEdge\Lang\Assert.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) To OpenEdge.Core.InjectABL.Binding.BindingBuilder at line 83  (.\referencecomponents\injectabl\bin\OpenEdge\Core\InjectABL\Binding\BindingBuilder.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) Load AutoEdge.Factory.Server.InjectABL.CommonModule at line 48  (.\autoedgethefactory\server\bin\AutoEdge\Factory\Server\InjectABL\CommonModule.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) OnLoad OpenEdge.Core.InjectABL.Binding.Modules.InjectionModule at line 70  (.\autoedgethefactory\server\bin\OpenEdge\Core\InjectABL\Binding\Modules\InjectionModule.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) Load OpenEdge.Core.InjectABL.KernelBase at line 162  (.\referencecomponents\commoninfrastructure\shared\bin\OpenEdge\Core\InjectABL\KernelBase.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) D:\Protest\AutoEdge\Factory\autoedgethefactory\server\bin\load_injectabl_modules.r at line 36  (D:\Protest\AutoEdge\Factory\autoedgethefactory\server\bin\load_injectabl_modules.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) Load OpenEdge.Core.InjectABL.KernelBase at line 225  (.\referencecomponents\commoninfrastructure\shared\bin\OpenEdge\Core\InjectABL\KernelBase.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) Load OpenEdge.Core.InjectABL.KernelBase at line 252  (.\referencecomponents\commoninfrastructure\shared\bin\OpenEdge\Core\InjectABL\KernelBase.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) OpenEdge/CommonInfrastructure/Common/start_session.p at line 101  (.\referencecomponents\commoninfrastructure\shared\bin\OpenEdge\CommonInfrastructure\Common\start_session.r)
[16/02/04@18:34:18.674+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- (Procedure: 'OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p' Line:61) OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p at line 41  (.\referencecomponents\commoninfrastructure\server\bin\OpenEdge\CommonInfrastructure\Server\as_startup.r)
[16/02/04@18:34:18.675+0100] P-001832 T-008304 3 AS AS -- TRACE: startup Procedure END FAILED. (14265)
[16/02/04@18:34:18.676+0100] P-001832 T-008304 2 AS AS Application Server Shutdown. (5476)
[16/02/04@18:34:18.676+0100] P-001832 T-008304 1 AS -- OpenEdge/CommonInfrastructure/Server/as_startup.p  startup procedure ended with an ERROR condition. (8025)

Verified Answer
  • Is the aetf DB started?  And you may also need to recompile that class against your version of the DB.

    I might just recompile all of the code in the AutoEdge TheFactory Server  project.

All Replies
  • Is the aetf DB started?  And you may also need to recompile that class against your version of the DB.

    I might just recompile all of the code in the AutoEdge TheFactory Server  project.

  • The aetf-db is started. I thought myself of recompling the whole project. I'll do that and see if it'll work then.

    Thanks Peter!

  • The recompile did the job, thanks Peter!